Γιάννης Λαιμοδέτης

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Εργάζεται επί 25 έτη σαν εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών και σύμβουλος ψυχικής υγείας. Η ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες από την ηλικία των εννέα ετών, τον ώθησε στις σπουδές στην ψυχολογία και την συμβουλευτική με στόχο την ολιστική ανάπτυξη( νούς-σώμα-πνεύμα).
Είναι επόπτης και εκπαιδευτής στο κέντρο “Ύπαρξη” και συνεργάτης του B.C. University.
Έχει παρουσιάσει εργασίες σε συνέδρια ψυχολογίας και είναι συγγραφέας πέντε βιβλίων, με θέμα την ψυχολογία και τις πολεμικές τέχνες.
Μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής εταιρίας συμβουλευτικής (E.E.Σ) και μέλος της Ευρωπαικής εταιρίας συμβουλευτικής και της διεθνούς ένωσης συναλλακτικής ανάλυσης (ITAA).

ΣΠΟΥΔΕΣ
Σπούδασε ψυχολογία ( B.Sc) και συνθετική συμβουλευτική ( ASC) και είναι κάτοχος διπλώματος συνθετικής συμβουλευτικής ( COSCA).
Έχει πενταετή εκπαίδευση σαν αναλυτής στην συναλλακτική ανάλυση και είναι μέλος της διεθνούς ένώσεως συναλλακτικών αναλυτών (ITAA)
Είναι μέλος του Δ.Σ της ελληνικής εταιρίας συμβουλευτικής. Έχει ενταχθεί 5Χ στο London martial arts hall of fame. και στην εγκυκλοπαίδεια who is who
Ειναι κάτοχος Ph.D στην φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος απο την Γ.Γ.Α.

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ
Εξειδικεύεται σε θέματα αυτογνωσίας, σχέσεων, συμβουλευτική γονέων και αυτοεκτίμησης.
Εργάζεται σε ατομικές συνεδρίες στο γραφείο του και διαδυκτυακά, καθώς και στο συντονισμό ομάδων αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης.
Η προσωπική του προσέγγιση είναι η ολιστική θεώρηση του ανθρώπου.

Scroll to Top